Fotoalbum

Malerier av Vibeke Lillefjære.  

Malerier av Vibeke Lillefjære. 

Jeg har jobbet svært intenst, målrettet og så isolert som mulig de siste 10 år for å skape mitt eget kunstneriske uttrykk.

Jeg har vært svært opptatt av den frie og spontane arbeidsprosessen, og for å greie å bevare denne har jeg kun arbeidet etter lystprinsippet. Dette har resultert i lystig og fargerik samtidskunst med ett spontant uttrykk.
 
Det jeg har å tilby mine kunder er spesielle og levende malerier som er frie og spontane i sitt uttrykk. Dette er malerier som rører ved noe i en, og som får frem gode følelser hos betrakteren. 
 
Jeg er kjent for mine unike bilder, bilder med fantastiske farger og gode fargekombinasjoner.
 
Trendmessig er det friske farger som nå gjelder, det skal være fargerikt! Farger er noe jeg har vært jobbet med i mange år, og jeg er derfor klar til å levere fargerike og spennende malerier til dem som ønsker litt mer farge på tilværelsen.
 
Jeg har en egen atelier gruppe på facebook.   
Gå inn på Atelier Eureka og bli med!

 

Vibeke Lillefjæres paintings.

On this page you can take a look at about 40 of my 180 paintings which are for sale. If you like to purchase some of my paintings, you kan visit Atelier Eureka in Skien, Norway, og you can send me a mail and I will come back to you!  My mailadress is:  atelier-eureka@hotmail.no

I do also have a side for Atelier Eureka at facebook which you are welcome to join.


Klick to enlarge painting 

Gicléetrykk :

Trykk på papir med paspatour, glass og ramme.

40x50 cm    kr 2500 ( rektangulære bilder )

50x70 cm    kr 3900

50x50 cm    kr 4500 (kvaderatiske bilder)

90x93 cm    kr 5900

Trykk lages i samarbeid med Midgaard i Skien og Stavern grafiske.

2. Trykk på lerret. Leveres med sveveramme i sølv

60x80   cm  kr 4.900,- (rektangulære bilder)

80x100 cm  kr 5.900,-

50x50  cm   kr 3.900,-(kvadratiske bilder)

60x60 cm    kr 4.500,-

80x80  cm  kr 5.500,- 

Giclée trykk :

Orginalmaleriet avfotograferes digitalt. Trykket blir produsert fra en digital fil og printes på en spesialprinter med høypigmentert blekk. Trykkene er garantert å være fargeekte i 100 år.

Man kan produsere giclée trykk på forskjellige mediekvaliteter som feks. lerret. Mange  mener at giclée trykk er bedre enn andre typer grafikk på flere måter. Fargene er klarere, sterkere og holder lenger.  Fargespekteret for giclée er også langt større enn for andre trykk. 

Giclée trykk har i mange år nå vært internationalt anerkjent som en høykvalitetsprosess, og mange kunstnere velger i dag denne moderne måten å fremstille kunsttrykk på.