Happy art by Vibeke Lillefjære

Fotoalbum

Juleutstilling :

Det er jul i et julepyntet Atelier Eureka. 

Her er det riktig så koselig julestemning med engler og nisser, juleblomster, julestjerner og ferdigpyntet tre, alt som skal til for å gi besøkende den riktig gode følelsen av høytid.

Midt iblant all pynt og hygge vil man også få se en rekke fargerike og vakre malerier, malerier som gir besøkende en god kunstopplevelse.

I atelieret vil man få se små, medium, large og XL malerier som alle vil passe godt under ethvert juletre, enkelte er det også plass til i sekken til nissen, og slike gaver liker nissen å dele ut til dem som fortjener det.

På åpningsdagen 6 desember gis det 20 % RABATT på alle maleriene i utstillingen, så er man på kunstjakt i disse førjulstider, så kan det lønne seg å ta turen innom atelieret som viser hvordan man kan innrede med utgangspunt i fargene i kunstverkene, muligens det eneste atelieret i sitt slag i Norge finner man på Gimsøy i Skien kommune.

Med på utstillingen er også Smykke Baronessen med sine lekre i sølv og nydelige stener, smykker som under juleutstillingen selges med 50% julerabatt til alle smykke elskere.

Jeg ønsker dermed liten og stor velkommen til årets koseligste juleustilling utstilling i Atelier Eureka vis a vis Gimsøy kirke.

Hilsen Vibeke

ÅPNINGSTID :

Utstillingen vises i perioden 6.desember - 20. desember.

Åpent fra kl 12.00 -15.00 på lørdager og kl 18.00 - 20.00 på torsdager!

Nyeste kommentarer

04.06 | 21:33

Du har bare så utrolig mye fint)) 😘❤️

06.03 | 20:03

hva blir pris på dette med gicletrykk

30.04 | 21:21

Hei😊 ønsker å bestille kort 5,7,8

20.02 | 07:18

Du lager så mange herlige bilder🤩
Skikkelig glad-farger også🔴🟣🔵🟢🟡🟠🟤

Del denne siden