Happy art by Vibeke Lillefjære

Utstilling Drøbak kunstforrening - Varmbadet.

Varmbadet Drøbak = Drøbak kunstforening.
Varmbadet Drøbak = Drøbak kunstforening.

Drøbak kunstforening - Varmbadet.

I perioden 25. juni til og med 10. juli stiller jeg ut sammen med billedhugger Bjørn Sørvang Hansen i Drøbak kunstorrenings lokale "Varmbadet".

Utstillingsåpning vil være lørdag den 25. juni kl 13.00. Utstillingen er forøvrig åpen på fredager, lørdager og søndager fra kl 12.00 - 16.00.

Bakgrunn for samarbeidet : Vi er begge opptatt av å lage "glad kunst". Vi tilbyr en samtidsutstilling som retter fokuset mot det positive, mot håpet, gleden og mangfoldet og vi ønsker å glede, emgasjere, motivere og inspirere betrakteren. 

Bjørn, som nok ansees å være en av Norges dyktigste billedhuggere, har bla deltatt på Høstutstillingen, og er innkjøpt av bla Selvaag Gruppen, Norsk Kulturråd og Riksteateret. I tillegg har han laget en rekke bronseskulpturer av bla Atlanterhavsroerne som står oppført i Farsund, skøyteløper Jan Egil Storholt, som står på Løkken verk, friidrettsutøveren Vebjørn Rodal som står på Berkåk, Sigurd Akre Aas i Åkrehamnen kulturpark i Rendalen, skiløper Oddbjørn Hagen som står i Rendalen kommune, skiløper Gjermund Eggen i Engerdal kommune, skulpturen «Familiens mor» som står ved Skjee kirke i Stokke samt fotballspilleren Tom Lund som står foran Åråsen på Lillestrøm. 

Bjørn skal vise en rekke større og mindre skulpturer. Han skal også spille saksofon sammen med artist Kalle Vincents Pedersen, på åpningsdagen. 

Vi gleder oss svært begge to, og sammen skal vi gjøre det vi kan for å skape en magisk stemning og en helt unik kunstopplevelse.

Vi ønsker alle velkommen til sommerens mest fargerike utstilling!

Hilsen Vibeke & Bjørn. 

Nyeste kommentarer

04.06 | 21:33

Du har bare så utrolig mye fint)) 😘❤️

06.03 | 20:03

hva blir pris på dette med gicletrykk

30.04 | 21:21

Hei😊 ønsker å bestille kort 5,7,8

20.02 | 07:18

Du lager så mange herlige bilder🤩
Skikkelig glad-farger også🔴🟣🔵🟢🟡🟠🟤

Del denne siden