Fotoalbum

Jeg deltar med orginalmalerier og trykk på Lilleaker Lions kunst og salgsutstilling på Stoppestedet i Oslo den 6. og 7. februar.
Blant medutstillere finner man Per Fronth, Ole Lislerud, Solveig Skogsteide, Rolf Nerli, Nico Wideberg og Kai Fjell. Det er totalt 31 utstillere.

Under kan man se bildene jeg stiller ut, og som man kan få kjøpt på utstillingen.

Velkommen :D


Vibeke Lillefjære

Tegning var min store interesse og lidenskap i hele oppveksten. Dette resulterte i mange 1. plasser i ulike tegnekonkurranser i Grenland. I tillegg fikk jeg som oppgave å egenhendig lage sceneteppet på ungdomsskolen da jeg gikk i 9 klasse. Jeg hadde 6 i tegning og forming, og min lærer, kunstneren Arnfinn Klakegg, anbefalte meg en utdannelse innen kreative fag.

Mine foreldre delte ikke min entusiasme og interesse for kreative fag, og lot meg ikke utdanne meg i den retningen.

(Jeg har bachelor i barnevern fra HIO, og grunnfag i kriminologi fra UIO).

Jeg begynte å male i 2004, og jeg bestemte meg raskt for at jeg skulle finne ut hva som bodde i meg. Jeg ville se hvor kreativ jeg kunne være.

Jeg har nå jobbet svært intenst, målrettet og så isolert som mulig de siste 10 år for å skape mitt eget kunstneriske uttrykk.

Jeg har i alle år vært svært opptatt av den frie og spontane arbeidsprosessen, og for å greie å bevare denne har jeg kun arbeidet etter lystprinsippet. Dette har resultert i lystig og fargerik samtidskunst med ett spontant uttrykk.

Det som kjennetegner mine malerier er de rene og klare fargene, de spesielle og magiske fargekombinasjonene og malerienes harmoniske og lystige uttrykk.

Det som kjennetegner meg som kunstner er at jeg er svært lidenskapelig og følsom. Jeg elsker å jobbe med farger og å skape nye malerier.